Bildetsmakt

Den største trusselen mot troverdige nettsider er stockfotografiet, og nettopp det vi er lidenskapelig opptatt av å bekjempe. Bildebruksanalyse kan være en stor hjelp i å avdekke bildebehov for nye nettsider, tjenesteutvikling eller oppdatering av bildebibliotek.

Autensitet

Vi tror ekte bilder av ekte folk i ekte situasjoner er det som skaper de sterkeste følelsene og de mest relevante bildene. Men hvor skal du egentlig begynne? Kanskje har virksomheten din nettopp lansert nye nettsider med et stort bildebehov? Kanskje utvider dere nettsidene med nye seksjoner og nye temaer som krever nye bilder? Hva har dere av brukbart bildemateriale fra før?

Kontakt oss

Budskap

Hvordan står bildene til teksten og innholdet? Hvilke visuelle situasjoner kan illustrere budskapet deres på den beste måten?

Dette kan en bildebruksanalyse gi svar på. Og svarene vil være besparende og effektiviserende når dere senere trenger en fotograf.

Vi har en forkjærlighet for det autentiske fotografiet – ekte mennesker i ekte situasjoner

Og vi er overbevist om at slike bilder ikke bare formidler de sterkeste følelsene, de inngir også den største tilliten hos mottakeren. Ingen er bedre egnet til å fange det avgjørende øyeblikket og finne den visuelle siden av en historie enn fotojournalisten. Og få andre kan jobbe like effektivt og selvstendig.

Fotografer

Vi er stolte av å representere fotografer som har lang erfaring med å lage video for både næringslivet og de største avisene i Norge.

Våre fotografer

Høye krav

Vi jobber under alle slags forhold og kan både filme og ta stillbilder på samme jobb. Dersom du trenger bilder og video raskt, er vi også vant til å jobbe med kontinuerlig publisering underveis i oppdraget eller vi kan sørge for umiddelbar levering etter endt opptak.

Kontakt oss